d’octubre 24, 2011

How to owl like a ninja #HootupBCN

El passat dijous dia 20 d'Octubre vaig participar de ponent al primer #Hootup de Barcelona.
like a ninja...igual

Els ponents només teníem deu minuts per exposar pel que vaig optar per fer una cosa molt amena titulada "how to owl like a ninja" en la que exposava 4 trucs o funcionalitats que es poden fer amb la versió gratuïta de Hootsuite.

La bona amiga i ex-companya a Elogia Marta Jiménez Hita va explicar com van treure un bon rendiment de Hootsuite amb un compte tan complexe com Groupalia ( ho conec bé perquè hi vaig participar en les fases inicials)
També va ser convidada la també amiga Cristina Vila Umbert, que és la Community Manager de Volkswagen que va fer una presentació de benchmarking de diferents eines de Social Media. Molt interessant tot plegat.

Podeu trobar totes les presentacions a l'Slideshare de Enconexo, empresa organitzadora de l'esdeveniment i amb la que col·laboro habitualment.  A la seva pàgina de Facebook hi ha penjades les fotos.

A part, aquest acte va servir per a donar a conèixer una enquesta sobre eines de gestió de les xarxes socials, els resultats dels quals també es van exposar durant el #HootupBCN i també es poden trobar a l'Slideshare esmentat així com també a desenes de notícies de diferents mitjans.