de juliol 18, 2011

El temps i els vídeos virals

Estarem tots d'acord que la percepció que tenim del temps està canviant. Que el temps passa volant es ve dient des de...sempre!
...però parem-nos a pensar en una cosa que va "passar" a Twitter fa només un any i segur que la sensació que ens deixa és que fa molt més.

El bombardeig d'informació al que estem sotmesos a diari és impressionant, sempre ho ha estat però amb l'aparició de les xarxes socials això s'ha multiplicat. Cada dia milers d'anuncis i campanyes online intenten captar la nostra preuada atenció. Volen sorprendre'ns, emocionar-nos...o escandalitzar-nos.Cada dia mirem i analitzem desenes de campanyes i la gran majoria se'ns obliden al dia després, o no en recordem el nom de la marca, o a on les hem vist, o qui ens les ha passat.
Només ens recordem de les que ens han impactat de veritat.

Tot va a un ritme frenètic, consumim informació a dos-cents per hora i molts cops la compartim sense ni haver-la acabat de veure o ...llegir.

És per això que si algú vol fer un vídeo que tingui èxit, el que ha de fer és anar al gra. Impactar asap! La qualitat és secundària.

Si un vídeo triga més de 5 segons a començar, no serà viral.