de maig 31, 2011

Les samarretes Marphille

Fa molt de temps que tenia pensat fer una botiga de samarretes a internet però em feia realment molta mandra organitzar-ho tot.

Al final he decidit provar-ho amb La Tostadora, un model de negoci que em va genial ara mateix ja que no he de fer pràcticament res. Ells s'encarreguen de l'estampació, els pagaments i dels enviaments. Jo només he d'obrir la botiga amb els dissenys que vull i posar la comissió que vull cobrar per cada samarreta.

En el meu cas, hi he posat només 1€ simbòlic perquè ja se que no m'hi faré ric i el que em fa més gràcia és que a algú li puguin agradar els meus dissenys fins al punt de comprar-se una samarreta per l'estiu. O regalar-la.

Una cosa que també m'agrada de La Tostadora és que el client pot customitzar-se la samarreta amb el color que vol. Jo he posat els colors que m'han semblat més adients per cada disseny però si algú els vol canviar, per mi cap problema.

Jo ja n'he comprat un parell i realment la qualitat és molt bona i el servei d'entrega també.

Bé, us deixo un enllaç per si hi voleu fer una ullada.

1 comentari:

Rubèn ha dit...

M'encanta aquesta iniciativa.