d’abril 10, 2011

Instagram i els meus quadres

Per fi combino les etiquetes "artístic" amb "2.0"...

Instagr.am, per qui no ho sàpiga, és una aplicació que s'ha fet molt popular en els darrers temps gràcies a la proliferació d'smartphones. Aquesta eina permet fer fotografies i aplicar-hi uns filtres que les fan força especials. És molt senzill d'utilitzar i de fet, s'ha convertit en una exitosa xarxa social on la gent comparteix les seves fotos per Twitter i Facebook.

Sóc conscient que alguns dels no-usuaris d'Instagr.am ja n'estan una mica farts de tanta foto i és per això que intento no abusar-ne. Ho sento si em passo!

El que m'agrada realment és fer fotos dels meus quadres i donar-los un enfocament diferent. Aquesta aplicació m'ha fet descobrir coses d'ells que abans no havia vist.

Us deixo alguns exemples. Espero que us agradin.

3 comentaris:

Marc Ambit ha dit...

No coneixia la teva faceta artística. M'agraden, i molt, neeen!

Marc ha dit...

Maco de debò! :-) Felicitats

Anònim ha dit...

tota la raó, una mica fins als dallonses d'instagram, gairebé un de cada dos tweets són una foto d'instagram