de febrer 20, 2011

Mission accomplished...i 3!

Els que em coneixeu o m'heu llegit sabreu que el Gener de 2010 vaig decidir re-inventar-me i deixar més d'onze anys cotitzats en el sector del Comerç Internacional per intentar entrar professionalment al món del Social Media.

Finalment, després d'un petit episodi de mala sort, he trobat feina de Director de Comptes i Social Media Strategist a una de les empreses punteres al nostre país. Vaig començar el passat dia 10 de Febrer.

Aprofito aquest apunt per donar les gràcies a tots els que em van ajudar durant aquest temps (amb emails, sms, dinars, sopars, cerveses, DMs de Twitter i Facebook...) i a l'equip directiu de Buzz Marketing Networks per haver confiat en mi!

Re-inventar-se passats els trenta es pot fer. Val la pena!

6 comentaris:

ferranbdn ha dit...

FE-LI-CI-TATS!
Crack!

Dessmond ha dit...

L'enhorabona!

Oriol ha dit...

Felicitats Carles!

Roser ha dit...

Enhorabona Carles!

Carles Roca-Font ha dit...

Moltes gràcies a tots!

enric ha dit...

Se m'havia escapat aquest post.

Enhorabona, Carles! Moltes felicitats.