de gener 03, 2011

Mission accomplished!...oh wait :-(


I LOVE IT WHEN A PLAN COMES TOGETHER
El passat 20 de Setembre escrivia l’apunt “Mission accomplished” en el que explicava una mica per sobre la meva estratègia de canvi professional que vaig portar a terme des del Gener fins el Setembre de 2010.
Us podeu imaginar el nivell de satisfacció que s’arriba quan es pren una decisió tan important i s’arriba a la conclusió que ha valgut la pena. Estava tan feliç que semblava que no toqués a terra quan caminava.
TRES FEINES SOBRE LA TAULA
El passat 16 de Setembre, tal i com deia, tenia tres ofertes de feina sobre la taula, tres. Totes eren bones i em vaig sentir immensament afortunat que m’haguessin escollit a mi sobre els altres candidats però evidentment havia de descartar-ne dues i escollir la que pensava que seria la millor per mi. A nivell econòmic n’hi havia una bastant per sobre de les altres però no va ser aquesta la que vaig escollir. N’hi havia una altra que em feia especial il·lusió, la que vaig agafar.
UPS...
Ja us podeu imaginar el meu nivell de frustració quan l’equip directiu de la feina que vaig escollir va dir-me que estaven contents amb mi però havien de fer canvis al Dept. de Social Media perquè no sortien els números. Aishh.
Però bé, els he d’agrair que em donessin un mes de feina de més, així que el contracte va finalitzar el 31 de Desembre (havia començat el 4 d’Octubre).
I ARA QUÈ?
Doncs primer de tot, quedar-me amb totes les coses bones, que són moltes, de l’empresa a on he treballat aquestes setmanes. L’equip humà és realment genial, tan personalment com professionalment. He après molt dels meus ex-companys i companyes, els trobaré a faltar.
El que m’ha passat és un cop anímic dur sobretot perquè havia posat moltíssima il·lusió i motivació en aquesta feina, però penso que no tinc raons per deprimir-me, per tant, no ho he fet ni penso fer-ho. S’ha d’anar endavant!
Ja he tingut algunes entrevistes i la setmana que ve en tinc més. M’espavilo, com sempre he fet. Toca tornar a fer un pla per aconseguir una altra feina. A veure com va.
Stay tuned ;)

4 comentaris:

Mercè ha dit...

Et desitjo tota la sort del món, Carles, i no tinc cap dubte de que la tindràs.
Em sembla molt interessant el que fas i els teus plantejaments, si estàs per Barcelona i et ve de gust un dia fer un cafè, estas convidat.

SM ha dit...

Ostres, quina mala sort! A creuar els dits i a esperar que a la segona ronda les coses aniran millor...

Xavier Colomes ha dit...

Molt poc serios contractar algú sense budget per acomiadarlo al mes. Si fan aixo amb els recursos no vull ni pensar com deuen planificar amb els clients....

Afortunadament ets bo i faras guanyar diners a la empresa que et contracti ja sigui com agencia o client final

Carles Roca-Font ha dit...

Moltes gracies Mercè!
Quan vulguis quedem i tant. Ara, malauradament, sóc força flexible :-p mira, el meu email és: crocafont@gmail.com

Gràcies Salvador!
tinc alguns fronts oberts i espero trobar feina aviat. Aishh

Gràcies Xavier!
Tenir a un mega-crack de les xarxes socials com tu d'amic no té preu! em sento molt afortunat d'haver-te conegut aquest magnífic 2010 ;)