de desembre 05, 2010

Rècord de comentaris a Facebook?

No vull convertir aquest bloc en un monogràfic sobre futbol. No negaré que m'agrada però una de les coses que m'apassionen més és estudiar la repercussió mundial de tot el que envolta aquest espectacle.

Els que ens dediquem a feines relacionades amb les xarxes socials hem d'estar sempre atents a totes les novetats, les eines i les tendències...
Una de les coses que crec que hem de fer és observar i estudiar el que passa pel món. I quan dic pel món, dic per Facebook, evidentment.

Fa uns mesos vaig fer un petit estudi sobre el que deia la gent durant 24 hores a la pàgina oficial d'Starbucks. Si us el vau perdre i us interessa, el podeu trobar aquí a SlideShare.

En tot el temps que fa que volto per pàgines de Facebook de diferents sectors i temàtiques he de reconèixer que mai havia vist un post de mur amb tanta repercussió com el que va publicar el jugador del Barça Andrés Iniesta a la seva pàgina després del partit contra el Real Madrid.A dia d'avui, el comentari ha aconseguit 129,201 "likes" i 46,583 comentaris. Una autèntica barbaritat si ho comparem amb qualsevol altra pàgina de Facebook. Per posar un exemple, la pàgina de Lady Gaga, que té més de 24 milions de fans, aconsegueix com a molt 10-12,000 comentaris als seus posts.

El que no he aconseguit saber és però, si aquest post d'Iniesta té el rècord mundial de Facebook.
Algú ho sap?