de desembre 11, 2010

Històries de Twitter: @theashes

Assumeixo que la majoria de la gent que llegeixi això no té ni idea del que és The Ashes, una competició de cricket entre Anglaterra i Austràlia que es porta a terme des de 1882 i que té molta repercussió en els països de la CommonWealth.


Us trobeu doncs, en la mateixa situació que l'Ashley Kerekes, una encantadora noia de 22 anys que viu a Massachusetts (USA) i que ha passat de l'anonimat a ser una estrella del Twitter en pocs dies perquè el seu nom de Twitter és casualment @theashes.

Des del passat 25 de Novembre d'aquest any va començar la competició, l'Ashley va notar que tenia centenars de mencions a Twitter comentant i preguntant-li coses sobre aquest estrany esport denominat cricket.
En principi s'ho va agafar una mica malament perquè no parava de rebre comentaris i va començar a contestar als que podia dient que ella no tenia res a veure amb la competició de cricket. La gent va trobar aquesta situació divertidíssima i la seva popularitat va pujar com l'escuma. Abans, tenia uns 300 seguidors i ara ja en té 13.484, la majoria britànics i australians i està en 254 llistes de Twitter!

La seva història ha sortit a diferents diaris australians i fins i tot l'edició digital de la BBC li va dedicar un petit reportatge.
La companyia aèria Qantas li ha regalat un viatge a Austràlia i l'Ashley està encantadíssima. Ha fet molts amics d'altres parts del món. Està gaudint molt de la seva nova condició d'estrella del Twitter mentre...fa uns calerons venent samarretes amb la seva ja cèlebre i ultra-retuitejada frase "I am NOT a freaking cricket match".
1 comentari:

SM ha dit...

Ha ha! Boníssim. Un nom ben triat pot fer una gran diferència. Per desgràcia estic tip de sentir parlar de les Ashes aquests dies...