de setembre 05, 2010

Amor d'estiu i això

M'ha agradat aquesta història que ha sortit publicada a La Vanguardia i que he conegut via el mur de Facebook de l'amiga @AXCavero.

Enllaç:
Dos cartas publicadas en "La Vanguardia" permiten reencontrarse a dos jóvenes que se conocieron en Menorca.

El que sobta més és que en l'afer no hi hagin intervingut ni el Facebook, ni Twitter, ni Tuenti ni cap altre mitjà digital.
Fa uns anys, la notícia hagués sigut que s'haguessin trobat per les xarxes socials, ara, la notícia és que s'han retrobat gràcies a una carta en un diari. Old Style rules!
.
4 comentaris:

alba. ha dit...

mm això deu ser publicity del anunci d'Estrella Damm de l'estiu

David ha dit...

Vaig veure l'article ahir a la portada en paper. Ho vaig trobar d'allò més cursi, cutre, pastelós, poc professional i propagandístic, molt propagandístic (tant com avui amb el reportatge sobre RAC1). La notícia de que s'hagin trobat via paper i no via internet no té cap interès : els diaris continuen oferint seccions de contactes, que també es poden classificar com "Amors d'estiu" pel que duren. He dit! (m'he passat)

Carles Roca-Font ha dit...

Alba, ben vist però ells diuen que no :-P si és que sí els d'Estrella es posaran en un bon merder. Podria nombrar uns quants casos en els que marques han intentat fer campanyes basades en l'engany i han sortit escaldades, per cert, bon idea per un apunt no creus?

David,
je je good point! jo penso que aquest tipus d'històries acostumen a ser molt "vendibles". A la gent li agraden per una senzilla raó, qui més qui menys li agradaria viure'n una o haver-ne viscut una...no creus?
tot i que a mi m'agrada més la de la noia catalana que treballava en una agència de viatges i va anar a Turquia i... bla bla la coneixes?

gràcies pels comentaris!

David ha dit...

Doncs no, no conec la història de la que va anar a Turquia. També era una semblant a aquesta?

Tens raó, una història com aquesta a la gent li agrada, a més que notícies "bones", no de desgràcies, no surten gairebé mai. A més aquesta té tots els ingredients típics amb que molta gent somia (i tant els de la Vanguardia com els de l'Estrella Damm ho saben) tal com dius. Tot i que en el fons el que està fent el diari és propaganda d'ell mateix.