de juliol 03, 2010

Jo sóc fan de... (meme)

La companya del postgrau BCM Silvia Bascompte m'ha fet l'honor de passar-me una "meme" originada a Marketing Take Away.

La veritat és que no feia una meme d'aquestes des de fa força anys i no n'era un gran fan però vinent d'una grandíssima professional i bona companya com la Silvia, em veig amb ganes de contestar-la. A més, veig que l'amiga Trina Milan també l'ha feta.S'han de dir tres marques de les que sóc admirador.

1.
Tal i com ja vaig esposar a classe de BCM, la meva primera opció és moo.com, una empresa de targetes de visita súper original i que té una activitat increïblement exemplar a les xarxes socials. A part d'això, els seus productes són de molt bona qualitat, la seva web està pensada per ser dinàmica, transparent i útil, tenen un bon preu i es dirigeixen als clients dient coses amb tanta gràcia com:

"We've met before, I'm Little MOO, the piece of software that manages
your order with moo.com. I hope you've now received - and are happy with your most recent purchase with us. If it hasn't arrived yet please
don't worry, you can check-up on your order here:https://secure.moo.com/account

As you know, we like to think our customers are happy with the things they've made at MOO, and the best way to find out is to ask. If you have
time, we'd love it if you could answer just 3 short questions about yourmost recent experience with us, it'll help us make things better for everyone:
http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=VZH_2favWJ8Ixr8ZreyLiQKA_3d_3d&c=51134124


Thank you for your help, Little MOO
PS You've received this email as a standard part of the MOO order
process. If you'd rather I didn't ask for your feedback on future
orders, you can take yourself off the list at the following url:
https://secure.moo.com/account/survey.php?email=crocafont@gmail.com&k=71f569053d3aa70ab70197c1d9003d03
Thanks, and sorry to bother you
"

Qui hagi escrit aquest email és un geni del branding.


2.
La meva segona opció és l'anomenada capital del món, Nova York. Crec que tothom que hi ha estat alguna vegada se n'ha enamorat. Jo la veig com una marca molt potent que transmet uns valors que es remunten, o almenys això penso jo, a l'Illa d'Ellis, un dels llocs més impressionants que he estat en tota la meva vida.
Nova York és una ciutat d'acollida, multicultural, es respira creativitat, diversitat i és terra d'oportunitats però sobretot és un somni.


3.
La meva tercera opció no és difícil d'endevinar:
Twitter
! evidentment! ;)

__

M'agradaria passar aquesta meme a l'Adriana Freixa i a en Xavier Colomés. Potser per l'estructura dels seus magnífics blocs no poden fer-la, bé, de totes maneres, la poden fer per Twitter!

1 comentari:

Hashito ha dit...

Oido Cocina ;)

aquesta tarda em posso a la feïna