de juliol 30, 2010

És d'ells, no?

Els que estem viciats a Twitter hem d’estar justificant als escèptics la nostra devoció a una cosa que per molts és una pèrdua de temps.

Podria anomenar unes quantes desenes de raons per les que estic a Twitter, però avui m’agradaria donar reconeixement a un fet que he observat i que probablement no surt a les llistes de “les 10 coses que...” o “per què la teva empresa ha de...”.


Abans, quan la televisió no funcionava ens preguntàvem quin era el problema i si “era d’ells”. Després ens vam trobar amb infinitat de problemes informàtics o de connexions lentes a internet...rings a bell?

és d’ells?” era la pregunta més recurrent. És d’ells. És d’ells. És d’ells. És d’ells!!!

Però, és d’ells? m’agradaria saber-ho abans de tocar alguna cosa i fer el problema més greu o estar esperant que es solucioni sol!
Per això ara ho pregunto a Twitter i la gent em contesta.

Ara ja se si és d’ells o no.
Gràcies als meus estimats followers!

.