de juliol 01, 2010

Activitat offline i nous projectes

Aquests darrers dies he tingut força activitat offline.

El dissabte passat, amb la Sra. Marphille, vam anar a Catalunya Ràdio a saludar els amics al programa #vistinovist d'en @valentisanjuan.
Després vam anar a fer unes cerveses (i a sopar) amb els geeks.cat @jrosell i @afontcu, en @sergiGC0, la @NataliaCarranza, en @ferranbdn i el gran poeta i comunicador @francesccanosa.

Dilluns vaig assistir al The Brandery per tema feina per assistir a una taula rodona molt entretinguda amb bloggers especialitzats en moda i la Community Manager de Trendtation Núria Domènech amb qui vaig estar parlant a la zona VIP sobre el BCM de La Salle. La taula va estar dirigida pel company d'Elogia @RicardCastellet.

El dimecres era el Social Media Day mundial i em va fer una especial il·lusió anar-hi. Dues de les organitzadores, la gran @AXCavero i la no menys gran @elenavarea són amigues que he conegut gràcies a col·laborar a la #tweetpeli i he de dir que la trobada va ser un èxit. M'ho vaig passar molt retrobant-me a moltíssima gent que ja coneixia d'altres esdeveniments, desvirtualitzant-ne de nous i fent de "connector" de gent amb talent. No podria posar tots els noms perquè serien massa, em podria passar hores escrivint!

El dimecres també va ser profitós perquè amb en @jordiserra vam tancar un tracte perquè a partir d'ara escrigui a Estol.cat a la secció Disse.cat, un altre projecte que em fa molta gràcia! a veure què tal va.

2 comentaris:

Victor ha dit...

Hola, és ben curiós ! ahir dijous ens vam conèixer a Social Media Day, però sense saber-ho en la última setmana hem anat coincidint:
dissabte vam coincidr al vist-i-novist i dilluns jo també vaig estar a la xerrada sobre bloggers !
Ens anem veient, doncs,
Víctor

Carles Roca-Font ha dit...

Encantat de saludar-te Víctor!

ens veiem

x