de juny 24, 2010

Isner-Mahut a Twitter

El partit de tennis entre Isner i Mahmut a la pista nº18 de Wimbledon passarà a la història per ser el més llarg mai disputat professionalment.

Com és normal, ahir va tenir un ressò molt gran des de Twitter.

Aquí sobre podem veure la gràfica extreta de Trendistic. Podem veure dos pics. El primer és el d'ahir i el segon el d'avui, que correspon a la tercera part del partit. Ha guanyat l'Isner per cert.

Jo no sóc molt aficionat al tennis però degut a la repercussió del partit em vaig interessar per seguir-lo. Evidentment, em vaig assabentar del que passava a través del meu time line de Twitter.

Vaig buscar a la televisió i a cap canal el feien. Llavors vaig anar a la pàgina oficial de Wimbledon i vaig comprovar que, a part de ser una pàgina poc funcional, no informava a temps real.


Llavors, una vegada més vaig confiar amb Twitter!

Vaig fer dues cerques al Tweetie, una amb el nom "Isner" i una amb "Mahut". A l'instant, vaig tenir la oportunitat de seguir tot el que passava al partit en temps real.

Al cap d'una estona, un piulador va passar un enllaç a una web a on es podia veure en directe! Perfecte! Partit en directe per internet. Gràcies Twitter!

Era el meu torn d'escampar la veu. Compartir; verb primordial a les xarxes socials.

Vam passar una bona estona amb els amics comentant una jornada històrica.
Ja tinc un altre exemple per demostrar que Twitter és útil !!!


.

2 comentaris:

Bettittu ha dit...

Je, je....
Gràcies per l'enllaç i enhorabona pel teu blog.
Realment interessant !!!
;-)

Carles Roca-Font ha dit...

gràcies! ens ho vam passar realment bé eh comentant el partit?
M'encanten aquests moments (històrics) twitter! ;)