de març 13, 2010

Take a break Will

Aquesta és la llista de les 26 pel·lícules (!!!) que té en Will Smith en alguna fase de producció segons Internet Movie Database.

Si la llista és correcta, aquest home treballa massa.

Un actor que guanya uns 20 milions de USD per pel·lícula no necessita treballar tant. Ser més selectiu el faria guanyar en prestigi.

A més, qui vol veure Will Smith a la sopa?


7 comentaris:

Oriol Llevat ha dit...

Men in Black 3, Hanckock 2, I-Robot 2... buf... com està Hollywood no?

Carles Roca-Font ha dit...

Cada dia pitjor...alguns d'aquests títols ja fan por només llegir-los!

membrillu ha dit...

I respectfully disagree... En Will Smith ha fet un número sorprenent de pel·lícules molt dignes... i altres que no tant, però de moment la meva opinió és més favorable que una altra cosa.

A més, em cau molt bé.

I el fill? Serà en Karate Kid al remake! Iupi.

Carles Roca-Font ha dit...

ei membrillo, però no creus que en fa un gra massa ara amb tantes pelis en producció.
Com dius ha fet coses dignes i li ha costat molt arribar a cert nivell de reputació, sobretot per arribar a cobrar el que cobra.
Jo penso que hauria de ser més selectiu perquè ja ha aconseguit el que molts actors busquen i molt probablement la seva carrera ha tocat cim. Ara tot serà baixada penso. Ha de cuidar la seva imatge, no fer passos en fals. Hollywood pot arribar a ser molt cruel...

membrillu ha dit...

No et dic que no, però té coses amb molt potencial al forn: Flowers for Algernon. La novel·la l'estimo molt.

I... no, crec que no n'hi ha més. La preqüela de I am Legend pot ser tremenda, en el sentit apocalíptic. I Robot 2, d'altra banda... a mi la primera em va agradar. Hancock 2? Jo la veuré.

El noi té cert renom entre cert tipus d'audiència amb arrels a la sèrie B (o lletres més avançades de l'alfabet) a la que pertanyo. Personalment, crec que seguirà fent de tot i que mantindrà el nivell sense empitjorar. Ni millorar, probablement.

Tampoc tinc molt clar quin és el seu grau d'implicació en tot això que hi ha "in development". L'imbd accepta pop com a animal de companyia amb molta facilitat.

Carles Roca-Font ha dit...

Good point. És veritat que aquest home té un mercat, té seguidors. Aquests acostumen a ser fidels però els que no són "fans" d'ell pot ser que es cansin de veure la seva cara al cine cada 2 x 3...
Certament la llista pot ser incorrecta.
;-)

membrillu ha dit...

Sembla que finalment l'ambició desmesurada li fa difícil escollir. Amb tants fronts oberts és normal. A mi, de vegades, també em costa escollir llibre per llegir o pel·lícula per veure.
Ho dic per això que m'ha arribat avui al twitter. Ja és casualitat.