de febrer 22, 2010

Molt ben vist Nike

Els dies 24-25 de Febrer, la totpoderosa Nike Soccer farà un súper acte en un "lloc secret" de Londres.

El nom de l'espectacle és WRITE HISTORY.
Un nom bastant, pretensiós no?
Imagineu-vos la repercussió que pot tenir. Com és normal, han obert un "esdeveniment" a Facebook i en fan un seguiment via twitter.

Hi haurà uns 300 periodistes de totes les parts del món convidats. (amb vol i hotel pagat és clar).

Quin gran encert ha estat convidar al meu "amic virtual" i admirat Chris Toy, blogger entusiasta i genial dibuixant de còmics.
Creador de la pàgina "Studs-up".
Una dada: té més de 20000 admiradors a Facebook. Imagineu-vos quantes visites deu tenir diàriament.

En Chris fa un còmic molt divertit i directe dedicat al món del futbol a on hi surten futbolistes, entrenadors, presidents, pingüins malèfics i tota mena de personatges estrafolaris.

Una delícia, de veritat, però no és precisament un còmic políticament correcte i aquí és on Nike ha jugat bé.
Convidar a en Chris ha estat un giny a la gent normal que viu el futbol i no viu del futbol, els que canten a l'estadi, els que es compren els diaris esportius, els que especulen sobre fitxatges, els que no dormen quan el seu equip perd, els que improvisen una porteria amb dues dessuadores al parc.

El futbol és un esport magnífic; té una part de fairplay i una part cruel a on hi ha cabuda per tota mena d'insults i desconsideracions pels rivals.
Studs-up agrada perquè és sarcàstic i se'n riu dels propis addictes al futbol com ell mateix. Els que no suporten els estius perquè no hi ha Lliga.

Nike està amb ells.