de gener 18, 2010

Breu auto-biografia professional II. Entrada al comerç internacional.

L’any 2000 vaig veure un anunci penjat en una paret de la Facultat de Lletres de la UAB. Una multinacional japonesa buscava una persona que sabés anglès i Word/Excel.
L’entrevista, en anglès, va anar bé i em van agafar. La feina era al Parc Tecnològic del Vallès, l’empresa Fuji Electric era nova al nostre país i la seu ibèrica tenia només tres persones; el director, el tècnic i l’administrativa.
La meva tasca era suplir-la per maternitat. Vaig aprendre totes les feines relacionades amb administració, atenció al client, facturació, control d’estocs, compra de material etc. i sobretot a tenir iniciativa pròpia.
Curiosament em vaig trobar amb Fuji Electric anys més tard, aquest cop com a proveïdor.

Quan es va acabar la maternitat no vaig agafar el subsidi d’atur i em vaig posar a buscar feina de seguida, aquest cop apuntant una mica més cap amunt perquè tot el que havia après em donava un punt més de categoria professional.

Vaig desembarcar a una multinacional catalana dedicada a la distribució d’electrodomèstics i maquinària. El procés de selecció va ser llarg i precís, hi havia més de quatre-cents candidats a Infojobs. Vaig entrar al Dept. de Customer Service.
Aquesta vegada l’estructura era gran i organitzada per departaments, els treballadors portàvem un etiqueta amb el nom. Vaig familiaritzar-me de seguida amb el sistema AS400, vaig millorar els meus coneixements de logística i vaig fer cursos de mecànica però l’experiència més enriquidora va ser la del contacte amb la gent de diferents departaments i les negociacions que havia de fer per aconseguir el que volia.

Les competències en les que vaig prosperar més van ser:
orientació al client planificació i organització treball en equip

*foto: Parc Tecnològic del Vallès.